Weekend terakhir di Leuven

Hari Sabtu kami cuma berjalan kat park di Leuven. Plan nak ke tempat yg lebih jauh terpaksa cancel sebab Aiman tak sihat. Sejak hari Rabu dia demam + batuk.Kesian sangat..batuk dan asyik termuntah. Saya cuma belikan ubat kat dia di farmasi..1st time le leh gi beli ubat untuk Aiman sendiri..hehe. Kami gi tgk alam semulajadi aje..tengok pokok..tgk daun..haha..suke sgt..ambik2 gmbr..gmbr mengarut aje byk pun..Lepas tu kami ke kedai coklat..borong coklat..makcik tu sgt peramah..nasib baik dia tak cerita cara2 membuat coklat kat kami..dia cuma bgtau ingredient aje hehe

Budak demamkah ini?? Asyik berlari ke sana sini..huhu..Aiman..Aiman…

Lain2 gmbr akan saya masukkan dalam fotopages nanti. Server agak lembab skrg ni..tunggu masa yg sesuai.

Hari Ahad,kami tak kemana2…dua beranak tu tido tghari pulak..si anak yg sepatutnye tido..tp si ayah yg tumpang 2kaki. Rugi sgt tak keluar sbb cuaca sgt elok. Dok kat rumah pun sejuk jugak. Tak tahan la heater camtu..lagipun takde humidifier..udara dah le sgt kering menyebabkan kami semua sakit tekak..Aiman le sampai batuk teruk.

Saya sgt mengantuk sbb Aiman asyik terjaga sbb batuk..hubby pun sama la berjaga jugak..rasa mcm x tido aje..huhu..sian Aiman..moga cpt sembuh

4 responses to this post.

  1. wah…nak balik jepang doh…..
    sonok ler dapat merantau….

    Balas

  2. cian aiman demam jer ek,kesian gak ngan mak ayah aiman yer tak dapat berjalan jalan banyak tempat, tapi ok la kan, dapat jugak jalan sket sket..

    Balas

  3. hi ida…
    seronoknye la awak kat sana yer..
    rindu malaysia x????

    Balas

  4. ida,
    bagusnye ida nie,sampai2 terus masak.ami sampai skang nie pon tak masak2 lagi kat sini kekeke.get well soon aiman!!

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: