Latest update..

Sabtu lepas kami ke Brugge. Byk bangunan lama kat sini. Adala ambik gmbr skit. Sila la melawat fp kami ye http://zaidatulazra.fotopages.com.

 

Hari Ahad pulak kami ke open house rumah Kak Ros kat Gent. Kenal pun melalui fotopages aje. Dptla jumpe ramai org Msia kat situ. Mcm2 makanan ada..gmbr pun x berapa ambik psl sibuk dok mkn haha. Ada laksam,nasi beriyani,lemang,soto,kuih-muih..mcm2 lagi…Besar2 dan luas2 rumah org2 kat sini.

dlm train

 

Ni pulak menu beberapa hari ni…

bihun sup

murtabak

pasta

4 responses to this post.

  1. seronoknya tengok gambar ida sefamili
    macam suzi yang entahkan tidak jejak kaki ke sana
    tengok gambar pon dah cukup seronok…

    bangunan kat sana cecantik eh… macam bangunan lelama gitu

    Ida : alhamdulillah..ade rezeki ni..mana tau satu hari nanti ade rezeki suzi pulak kan..aah..bangunan semua camni kat sini

    Balas

  2. hi ida..ewah..syoknye berjalan2…bestkan p tpt2 org..bila plak le eila nak ke situ..tumpang seronok tgk pic2 ni…have fun ida…aiman bestle..kecik2 dah tgk negeri org..huhuhu

    Ida : hi eila..peluang jgn dilepaskan..ade rezeki..bolehla ke negara org

    Balas

  3. betul tu Suzi
    jeles kan..amatlah jelesnya..hehehhehehe
    iLa ni..kongsi tgk gambar je….
    nak menjejakkan kaki tu..
    blom tentu lagik lahhhhhh

    Ida : hehe..nasib la hubby saya nk bwk..kalau dia tinggal je saya kat jepun tu huhu lagi la sedih..🙂

    Balas

  4. kak ida..

    buhla resepi pasta tu.. nampak sedap jeee🙂

    bestnye dpt jejak belgium kan?? bangunan die lawa la…

    Ida : niza,kuah pasta tu pakai tomato pure yg dah siap ade basil,cheese..panaskan atas dapur..gaul aje dgn pasta n daun2 tu

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: