Selamat Hari Raya

Smlm kami dah mkn juadah hari raya. Bukan apa,makan siap2…takut nanti kat Belgium tak cukup bhn nk membuatnye..kempunan pulak..hehe.

rendang ayam

lemang

Nasi impit

Hari ni sibuk nk mengemas lagi….nak kemas beg….nak kemas rumah…n nak kosongkan fridge..nk kena habiskan makanan2 yg ada. Esok hubby cuti…boleh le buat persiapan terakhir. Doakan kami selamat sampai ke Belgium nanti dan dipermudahkan segala urusan….Akhir kata, Selamat berpuasa..selamat hari raya Aidilfitri.InsyaAllah saya akan update dr semasa ke semasa jika ada kesempatan…

11 responses to this post.

  1. oh tidakkkkkkkkkkkkkk……….
    sedapnyerrrrr rendang dan lemang ituuuuuu………
    nak jugak….!!!!

    Ida : korang raya lagi best..mcm2 makanan ade huhu

    Balas

  2. Posted by M@L@ on September 25, 2008 at 3:39 am

    SeLamat Hari Raya…Maaf ZahiR & Batin..
    Semoga selamat pegi & selamat balik…(take care..)
    Ida terliur tgk rendang npk sedap…nyummm3x…

    Ida : terima kasih…πŸ™‚

    Balas

  3. huwaaa…tak tahan nengok rendang ayam tu…

    Ida : jemputla makan..ade lagi ni haa…πŸ™‚

    Balas

  4. wah..dah raye dulu yek…
    semoga selamat sampai ke destinasi dan
    selamat pulang..selamat hari raye..
    semoga dipermudahkan segale urusan..amin…

    Ida : terima kasih sahabatku..hehe

    Balas

  5. Posted by izzasaiful on September 25, 2008 at 8:33 am

    ish..! awalnyer mkn juadah raya yeee..
    tp betul gak, takut nti kempunan ekkk..

    caner wat lemang? serba serbi pandai la Ida ni..
    akak kagum..kagumm..!

    Balas

  6. Posted by Fith on September 25, 2008 at 11:42 am

    Wah,bestnya yer nak raya jauh di belgium.
    happy holidays ya ida.
    selamat hari raya,maaf zahir batin
    enjoys!

    Balas

  7. Ida… Selamat Hari Raya… Maaf Zahir dan Batin kalau ada salah silap yerπŸ˜€
    kali nih beraya di Belgium lah kan… anyway semoga semuanya selamat.. insyaAllah!! take care… dan kiss Aiman untuk K Nad… muaaahhhhsss

    Balas

  8. Salam Lebaran buat Ida sekeluarga … Maaf Zahir dan Batin dari kami ..take caraπŸ˜‰

    Balas

  9. aduhai kak… kt terliur sgt tgk rendang n kuah kacang akak tu.. sgt menggoda jiwa…

    selamat hari raya!!!

    kt doakan akak n family dipermudahkan segala di belgium tu nnt…πŸ™‚

    semoga selamat pergi n selamat pulang…πŸ™‚

    Selamat hari raya n maaf zahir batin..πŸ™‚

    Balas

  10. Posted by kombat on September 26, 2008 at 8:12 am

    sedap pulak rendang tu idaπŸ™‚

    selamat hari raya! maaf zahir & batinπŸ™‚

    Balas

  11. selamat hari raya ida
    maaf zahir batin

    terliur akak tgk rendang ida…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: