Weekend

Hari Sabtu, lepas Zohor terus ke Yamato..shopping brg dapur skit..stok utk seminggu. Lepas ni dh nk kosongkan peti ais tu..masak ape yg ada jela. Si Aiman ni mmg takleh tgk eskalator atau lif..sibuk nk main kat situ..mmg sgt letih la nk kejar dia..mama dah surrender awal2 lagi…🙂

Hari Ahad kami berbuka puasa kat rumah kak ida..ada byk sgt makanan..sedap2 belaka..siap tapau lagi..tq tuan rumah…ni ade skit gmbr.

Sempat ambik skit je gmbr..sbb dok meriba Aiman. Tiba2 pulak demam si Aiman ni..huhu. Selalu la camtu..lagi bape hari nk naik flight mesti dia demam dulu. Balik rumah mlm tu..bagi ubat…nasib la dah ok..demam terkejut agaknya dia..jgnla demam2 lagi..

Nak selit lg gmbr si Aiman ni..sibuk memunggah periuk..sepahkan dapur..baru je kemas x sampai berapa minit..

Minggu ni sgt sibuk nk berkemas..buat list sbb takut ada benda penting tertinggal. Jaket2 belum pilih mana yg sesuai utk dibwk nanti…malasnye nak berkemas…huhu…

3 responses to this post.

  1. rajinnya Aiman, tak lama tu blh la harapkan Aiman tu tolong mak dia di dapur….skrg tolong punggah la kan..

    Balas

  2. Posted by ijan@2 aka ummihakimi on September 23, 2008 at 1:03 am

    hahahahahahahahha..aiman da pandai pegang2 periuk tu..sat g pandai masak le tue…sonang mak bapak dia..

    Balas

  3. aiman nak jadi chef cam mama die nie.
    oo ida beraya kat belgium eh,selamat berkemas and selamat hari raya!
    Nanti update la dari sana yek.
    ami satu bende pon belum pack nie,malas tul =p

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: