Weekend

Hari Sabtu, kami berbuka puasa kat rumah kwn. Saya bwkkan murtabak,gulai kepala ikan,sambal belacan,timun,kuih tpg pelita.Gambar tak ambik pulak..sbb asyik sembang aje. Selalu camni..bila asyik jumpe kwn mmg tak ingat la psl gambar..hehe.

Hari Ahad, gi shopping skit utk Aiman…belikan baju,seluar,kasut n straw utk combi mug dia. Hari ni ingat nak cari balik baju2 dia last year yg still muat lg leh le pakai..maklumla..musim bertukar..baju pun kena la tukar..nasib baik la saya ni jenis suke beli baju yg besar skit dr badan dia tuu..leh la thn lame.

Lepas beli brg, kami balik rumah. Lepas solat…(berbuka mkn pecal dgn donut aje)..kami ke kedai sushi..pegi byk kedai..tp bila tgk org beratur pjg..terus cari kedai lain..tp tpakse tunggu jugakla..nasibla tak ramai mcm kedai2 sblm ni. Maybe mmg time org dinner pegi..tu yg ramai tuu.

aiman seronok main belon..time tunggu turn nk mkn sushi

salmon

ikura

Mlm tadi Aiman nak tido celah ketiak ayah dia je.Bila mama ambik..bwk tido sebelah mama..dia bgn gi kat ayah dia jugak…cemana tu??huhu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: