Menu berbuka

Hari ni hari ke4 puasa. Tak tau dah nak masak apa..macam takde idea je.Ni menu berbuka dalam minggu ni…

Daging masak lemak

Mee udang

Karipap

Nasi ayam

Hari ni belum ada idea nak masak ape.Memandangkan nasi ayam smlm pun ada lagi..hubby ckp mkn nasi ayam pun takpe..hehe.Sahur tadi makan karipap aje..ade buat karipap frozen.Senang time nak makan..goreng aje. Rasa mcm nak buat kuih sikit.Kalau ade lebih boleh frozenkan.

Ni nak cerita pasal Aiman. Dia selalu buka baju sendiri. Baru dpt tengok cemana dia bukak baju tu.Sbb berapa kali dah..bila mama asyik msk kat dapur..tengok2 dah bogel dah dia..siap dgn pampers dia bukak sekali…huhu…..takkan panas kot…rasanya aircond ni dok bukak je selalu..

5 responses to this post.

  1. huhu comel,sampai terguling2 aiman nak bukak baju.tapi last2 berjaya gak,bravo aiman!ida,share la recipe mee udang yer😀 tq!

    Ida : hehe..ok..dah letak pun ami

    Balas

  2. Posted by kombat on September 4, 2008 at 6:26 am

    haha comelnye aiman. dah besar panjang dia. cam tak sesuai dah pakai pampers tu aiman! hehe.. aiman, auntie pun tak terer nak bukak baju sambil baring. hehehehe

    Ida : hehe..mmg dh besar pun..sampai ade org ckp umo dia 3 tahun..haha..

    Balas

  3. adoila aiman…ada jek dia nak buat ek…

    Ida : hehe..itu la anakku seorg..

    Balas

  4. x dpt nk tgk aiman bukak baju..tggu punye tggu x kuar2. gambo lain kuar plak. sensored kot. hehe..tp tgk dr komen2 ni cam menarik je. nanti aku try lagi..

    Ida : hehe..cuba lagi dan lagi…

    Balas

  5. Posted by mayyamaya on September 8, 2008 at 2:17 am

    baru seminggu tak buka blog ni dah mcm2 resepi yang ida letak yer..nampaknyer bulan posa ni saya mmg mencedok inspirasi masakan puan dr Jepun ni la kot haha.sekarang saya bercuti sepanjang bulan puasa so sy mesti kena blajar memasak sepenuhnya!!!letak lagi resepi best2 yer..

    Ida : dah takde idea nk msk pun ni…hehe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: