Cerita weekend

Macam lama tak berblog.Takde aktiviti menarik pun memandangkan skrg ni musim hujan.Last saturday,tghari tu pergi shopping brg dapur sikit.Lepas tu hubby gi ambik skuter dia yg dia tinggal kat Daiei hari jumaat tu sbb rosak di tgh jalan.Kali ni mmg betul2 dia taknak guna skuter tu lagi sbb asyik mati kat tgh jalan.Nasib la boleh bwk sampai ke rumah jugak.So,minggu ni mmg gi keje naik bas dgn train aje.Takpela…skuter tu pun dah usang..hehe.Nasib la lepas ni dh takyah guna skuter lagi..gi keje naik train aje ke Yokohama. Minggu ni pun mmg kena bgn pukul 6pg utk buatkan breakfast dan bekal utk hubby.Minggu ni aje kan..next week dah start puasa.Sebelah malamnya,kami ke rumah HE sekeluarga..tengok baby Arisa.

Hari Ahad pula,dok kat rumah dgn Aiman aje.Ayahnye pulak gi tengok movie kat Ebina..cite The Dark Night kalau tak silap cite batman kot.Bagi chance kat hubby gi tengok movie kali ni.Sibuk sgt nak tengok cerita tu.Ingatkan kalau tak hujan mmg nak bawak Aiman main2 kat Ebina tuu..tapi sbb hujan..malasla nak keluar.

ni menu weekend..roti canai,kuah dhal,ketam bercili,soba n tempura.

smlm teringin nk mkn cendol..try la buat..hehe..minum sorg je psl hubby x suke..

4 responses to this post.

  1. wah…sedapnyer semua makanan tu..tergoda jiwa..da ler pose..menggoda tol..

    Balas

  2. wah..sonoknyer..akhirnyer dapat komen kt blog ida..sebelum nie..asyik error jr…..jeles tgk kak mala dapat komen…

    Balas

  3. hehee…adi pon slalu jd silent reader jek, nie nk bg komen gak…peghhh, sedappp btoll nampak ketam tuh..hehehe….oh ye, adi dah add kan ida dalam blogroll adi🙂

    Balas

  4. ijan~hehe..baru dpt bagi komen ye..hehe..tahniah utk anda
    adiniah~hehe..1st time gak terima komen dr adi…tq

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: