Summer Holiday @ Nagano

Last Friday kami ke Nagano..menghabiskan cuti yg ada.Awal2 mmg tak plan…tiba2 je hubby ajak gi sana. Ada byk sgt gmbr..boleh view kat fp jela ye…http://zaidatulazra.fotopages.com

sikit sebyk gmbr yg ada..hehe…tp ade benda tak best pulak..psl tertinggal kuali dgn periuk kat sana..haha..tpaksa la beli kuali baru nanti..terseksa la msk nasi goreng pakai periuk kecik aje tadi..huhu

Banyak kerja nak buat hari ni..dgn baju yg bertimbun nak lipat ni sbb dah kering dah sidai tadi…rumah pun ala2 bersepah skit..haha..malas betul la ni…tp kena buat gak la kan..hehe..

3 responses to this post.

  1. Salam..

    Jalan2 kat blog member..terjumpa dgn blog adik ni ..(rasanya adik kot…akak tahun 78)…Salam perkenalan dr akak…
    Bestnya naik kereta kecik tu…Adik ni kat Jepun ke?
    Sorylah tak baca blog dr mula..hehe

    Balas

  2. salam mayang/ida,
    hehe first time tinggal comment.pasni boleh refer blog nie selalu utk recipe best2,or tgk gambar food ida masak pon dah cukup best.
    Best yer jalan2 summer,semlm keluar beli grocery,nampak buah peach terus teringat cerita jalan2 summer korang nie.

    Balas

  3. Kak ogy~oo..akak sama umur sgn hubby saya la..🙂 aah kak saya kat jepun ni..baru 3thn dok sini..salam perkenalan dr saya

    ami~hehe..sementara panas ni leh le jalan..tp skrg ni..dh nk bertukar musim..asyik hujan aje..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: