Bye2 Malaysia…

Skrg ni saya kat KLIA..sdg menunggu flight utk ke balik ke Jepun..huhu. Mesti ramai yg tertanya2 mana saya pegi kan. Utk pengetahuan semua..laptop saya rosak seminggu sblm balik Msia hari tu. Sebab apa?..kena siram air dgn Aiman..huhu..Maybe dalam seminggu dua ni takleh nak online..Byk cerita nak diceritakan..nanti2 la ye..Okla…doakan kami sekeluarga selamat sampai ke Narita Airport..Salam sayang buat semua…

4 responses to this post.

  1. Lorrrrrr, dah nak balik Jepun balik dah..kejapnyer balik…

    Balas

  2. hi ida
    seronok ker balik mesia
    cecepat upload citer kay

    Balas

  3. Posted by queen nurr on Julai 22, 2008 at 1:16 am

    wahh….mayang
    dah agak mesti dah sampai mlaysia..
    dah nak balik dah pun…
    insyaAllah semua selamat ekkk..
    tak sabar nak baca story mory pasal aiman kat malaysia…
    nanti update ekkk….
    bubbyeee aiman…..muahhhhh!!

    Balas

  4. cendawanintim-sekejap aje cuti nye..jadila kan dr tak balik langsung..

    Q-mesti le seronok dpt balik jumpe family…

    queen nur-semuanya dh selamat pun queen…cite pun dh update

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: