Make-up

Ni alat solek yg saya ada. Tapi bukannya reti dan rajin bersolek pun..hehe. Maklumla..dok rumah aje..kalau keluar dgn hubby tu make-up le lebih skit huhu…

1. Lipstick ada 5 btg aje – Maybelline 3, Kose 1, Fasio 1

2. Lip balm ada 1 je Passion Fruit The Body Shop

3. Mascara Maybelline

4. Eyeliner  liquid (in2it), pencil (avon)

5.Eyebrow liner pecil (Cosway)

6. Eyeshadow-Silky Girl,Christian Dior

7. Travel Make-up kit Christian Dior

8. Foundation-mousse Maybelline,liquid Fasio & Maybelline,stick Maybelline

9.Compact powder (johnson & johnson)

10.Blusher-Revlon

11. Lipliner-Maybelline

Travel kit tu berjaya beli dlm flight mase balik thn lepas. Hubby kata lepas ni no more brg make-up ok..selagi x habis jgn beli..huhu.Oleh itu, kena la beli benda lain pulak kan..haha…

 

4 responses to this post.

  1. Posted by mayamira on Julai 2, 2008 at 2:16 am

    akak, akak x pakai ke mekap jenama dari jepun punye?
    fasio tu jepun ke?
    awek jepun kan comel2, mesti mekap diorang pun best-best kan..
    saya suka your travel make up kit tu, all in one, tapi klu satu compartment pecah, habis kaler yang lain pun akan sememeh..

    Balas

  2. heheehe tak tau apa nak komen pasal ni.. tapi jari nak menaip jugak hehehe apapun menyolek malam2 lah untuk aiman hehehee

    Balas

  3. banyaaaaaaaak dah tuh…

    Balas

  4. mayamira-fasio tu brand jepun..kose tu pun brand jepun jugak..mcm2 mekap kat sini..sampai x tau nk pilih..setakat ni travel make up kit tu sentiasa dok dlm handbag je..dan masih dijaga dgn baik…asalkan jgn bagi si kecik tu nmpk..nanti dia jugak nak mencalit..hehe

    sumpitsauber-hehe….

    cendawanintim-xde la byk sgt kot..tp still x tau nk pakai bile..hehe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: