Weekend…

Hari ni..hari Ahad.Hubby kena kerja la..huhu.Dok la kat rumah dgn si Aiman.Nasib baik la hujan..kalau cuaca cerah..mmg nak bwk Aiman keluar naik densha (train). Hubby pun gi kerja naik kereta sebab hujan..lagipun parking ade byk hari ni..hehe.Smlm sehari suntuk jugak la keluar shopping. Mencari souvenir utk dibawa pulang. Tghari makan kat kedai aje..sbb beras kat rumah belum beli haha. Mkn unagi..dan hubby pulak ambik set tempura dgn soba. Aiman..makan aje ape yg ade..maklumla..budak dah besar kan.

 Ni pulak aksi si kecik ni ….1st time naik train ni..letih nak mengejar dia dlam kedai tu…masukkan kat sini…mula2 mcm takut je..lame2 ok je dia hehe

On the way nak gi shopping tu..traffic jam kat 1 tempat ni..lame le jugak tunggu.So, sempatla snap gmbr ni..Ni gmbr tpt parking kat sebuah apartment.Bape tingkat agaknya ni?? Mmg boleh jimatkan ruang mcm ni kan..Dulu pernah terfikir..cemana la kereta tu nak turun dan naik camtu.Rupanya kedudukan kereta tu sentiasa berubah.Bila ada kereta yg nak keluar, kereta lain akan berganjak ke tempat lain.Sampai la kereta tu turun ke bawah.Nak cerita cemana pun tak reti le..hehe

4 responses to this post.

  1. Sangat sistematik tempat park dia yer..

    Balas

  2. cendawanintim~yela kan…boleh jimat ruang camni kan..

    Balas

  3. Posted by kombat on Julai 7, 2008 at 10:30 am

    ida.. kalau tak silap, hubby ckp sini pun ada. baru je berdiskusi dgn dia aritu. tapi, still tak paham konsep dia. huhuhu

    Balas

  4. kombat- kat msia mungkin ade…tapi mungkin tak sebyk mcm di sini kot..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: