Hari ini..

Macam dah lame tak update ni..hehe. Kaki ni baru je baik dr lenguh tu..akibat jalan jauh sgt hari Ahad. Bukan lenguh2 aje…kaki ni sampai lebam.Tapi mcm pelik je..apsal lebam tang urat.Eii..mcm takut je..hubby kata saluran darah tersumbat ke apa ni…mcm org tak normal je..huhu. Patutla rase sakit sgt kaki ni.Tapi smlm dah hilang dah.Cuma kesan lebam ni belum hilang..ada 3 tompok jugak la…apsal ye…?? Tu la..nak jalan sgt..jalan sampai lebam!!

Smlm keluar dgn Aiman..jalan sampai ke Asia Shop sana.Jauh jugak..pegi sbb nk beli daun pandan..nk buat kuih Sabtu ni..ada org tempah..cewahhh! Hari ni kalau tak hujan nak gi cari present la..Esok mcm tak sempat dh.Hari Sabtu pagi tu hubby nak gi buat international license..tghari dh nk ke rumah kwn. Mesti org pelik..nape nak buat international license?? Hubby saya lesen jepun..so nak balik Msia ni..nk drive..kena la buat international nye. Walaupun ade yg akan gelak..pakai international license kat negara sendiri..tp saya bangga dgn dia….sbb bukan senang nak dpt lesen jepun pun..nak renew lesen pun nak kena dgr ceramah dulu..supaya diorg tak lupa psl undang2 ni.

Ni menu semalam dgn 2 hari lepas..asyik buat roti je.Badan pun dah gebu macam roti haha. Hari ni takmo dah buat roti..nak msk benda lain pulak la. Dalam gmbr tu roti sosej n bun pandan inti kcg merah,sate & soto.

Aiman dah 1thn6bulan semalam.Ni nak cerita pasal Aiman pulak. Dia suke tiru apa yg org buat skrg ni. Dia dah tau kegunaan benda2 tu untuk apa.

-kalau dia jumpe kunci,dia akan pegi cucuk kat pintu atau pegi kat pintu kereta

-kalau dpt senduk,dia akan gi kat dapur..nak senduk kat kuali yg ada kat situ

-kalau dia nmpk ade kain buruk kat lantai,dia ambik dia lap lantai tu haha

6 responses to this post.

  1. alahai kak mayang….rajin tu aiman ni…nk tlg mama dia gosok baju erk…hehehe
    kak mayang…klu free meh singgah blog saya yg x seberapa itu erk…

    Balas

  2. alahai comei giler tgk aiman iron baju tue .. serius aiman nie mmg rajin tolong mama dia nantier😉

    Balas

  3. naper agak susah saya nak masuk blog awak erk…

    neway, masuk blog kali nih buat saya lapo lagik…

    Balas

  4. pandainyee adek aiman nie seterika baju..meh2 seterika baju kat sini plak😛 *macam akan berjupe jer arini~ hahaha*

    Balas

  5. Posted by mica on Jun 22, 2008 at 4:52 am

    ya rabii ida oiii jeles tui tgk roti gebuss ko tu ni semangat nk buy …pegadun roti ni hihihihi

    Balas

  6. fieza~insyaAllah fieza…
    Diana~hopefully besar nanti rajin le ni…hehe
    cendawanintim~oo..ye ke..nape ek..biasala..asyik gmbo makanan je ni
    nana~mmg dh jumpe pun kan..kan…
    mica~ape lagi tetty..beli jgn tak beli…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: