Weekend

Saturday…tghari tu mmg plan nak keluar..hubby kata nak gi Kaisei..kitorg pegi la naik densha (train).Patutnye turun kat Shin-Matsuda tu..sbb lepas tu train tu tak berenti dah..terus sampai Odawara je. Akhirnye tak sedar org tu ckp..terus sampai Odawara..station last sekali..Sampai je station..gi beli onigiri kat Aiman..baru sedar beg tertinggal kat dalam densha tu. Hubby le gi letak kat atas tu..awal2 lagi dah ckp dgn dia jgn letak atas tu nanti lupe..kan dah masin mulut ku ini..selalu sgt menjadi..mmg takleh nk ckp ape..mulut ibu ni masin kan..haha. Terus kelam-kabut gi tanye org..smpai gi kat tpt Lost n Found tu le..Mmg dpt balik le beg tu dgn selamat. Takde ape2 yg hilang pun. Beg susu Aiman dgn baju Aiman je ade dlm tu. Dah sampai situ takkan nak patah balik pulak..dah le time tu dah pukul 3ptg gitu. Hubby ajak gi Odawara Castle tu…adeihh..malas sungguh nak jalan…..sbb dh penah gi byk kali…Tapi dh takde pilihan..jln jugakla…hubby kata ade bunga..tp tak tau le kembang ke tak..sbb tak plan nak gi situ pun..

Seronok le Aiman jalan2 kat situ sambil kejar pigeon. Lepas tu terus turun bawah..nmpk ade tmn bunga..ada ajisai dan iris.Cantik jugak..walaupun ajisai tu tak berapa kembang. Kalau minggu ni maybe kembang lagi besar dan lagi cantik kot.

On the way nak balik..singgah kat Ebina..membeli brg Aiman sikit. Lepas tu terus balik..dan singgah jap gi pinjam dvd. Hari Ahad..kitorg ke Costco aje..ajak Aisha dgn Shaheer sekali. Beli tpt masak air ni..sbb coffee maker dah rosak..sgt suke benda ni…takyah masak air dlm periuk dah hahaha…

Ni pulak menu last week..hari khamis buat muruku tu..n mee rebus dgn peach tart tu hari jumaat…nmpk hubby mcm sgt suke dgn tart tu..hehe..

 

3 responses to this post.

  1. Posted by M@L@ on Jun 10, 2008 at 4:18 am

    cantek nyer… bunge..
    cedap nyer mee rebus..nyum3x….
    tart pon menyelerakan.. nyum3x….
    leh mintak cikit….kekekkekekekeke…

    Balas

  2. wah, sonotnyer wiken..

    leh tak masukkan n3 khas pasal peach tart tuh…sebab nak menerai tuk besday iman nanti…

    peach tuh guna yang dalam tin tu ker?

    Balas

  3. M@L@~mmg cantik2 bunge tu..tp x wangi la hehe..nk ke..nanti saya pos hehe..
    cendawanintim~ok..peach dlm tin tu..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: