Marah,Makanan & Aiman

Marah

Smlm ada 2benda yg tak best dh berlaku. Sgt geram ni. 1st..coffee maker kat rumah ni rosak pulak. Takleh le nk msk air. Mesti org pelik kan..kitorg msk air pakai coffee maker tu je..haha. Tpaksa la masak air dlm periuk smlm..cerek pun x wujud kat rumah ni. Mcm kelakar je rase..tp rase susah le pulak..Kena la tunggu hari Sabtu kot nak beli..huhu

2nd…smlm org MAS call ckp..tiket tarikh 11/7 tu takde..kira masuk dlm waiting list..Eiiiii…hubby kan dah bayar..kitorg pun dah buat plan utk 10hari tu…Hari tu dia dah hantar itinerary receipt..time nk balik nanti..tiket ambik kat kaunter MAS nanti. Pastu dah jadi gini..nak kena tukar tarikh le pulak. Ni betul2 menyusahkan orang.Apsal awal2 time booking dulu tak bagitau ke ape ke..ni org dah bayar cakap gini pulak. Ingat senang ke org nak plan camtu..nak kena campur tolak bahagi semua baru adil..dah le cuti pun sikit….sabar jela kan..Tapi bile tengok2 balik receipt yg dia bagi ni..tulis status reconfirm..patutle pun…huhu….

Makanan

Dah habis cite marah2 tu…nak cite benda lain pulak. Cite psl makanan lagi best.

menu n bento hubby 2 hari lepas dan semalam.

soft bread…

Breakfast pagi ni..Ebi Burger (burger udang)

Aiman

Ape yg Aiman buat ni?? Cuba teka?? Hehe…

Cuba tengok Aiman ni makan apa…Aiman makan nori (seaweed)..suke sgt mkn benda tu..kalau nasi tu..balut dgn nori dia mkn le..Hari tu suap nasi lemak..dia tgk putih je dia tak nak nganga..sekali mama balut nasi lemak tu dgn nori baru dia nganga….hmm….

Pagi tadi ..lepas ayah dia gi keje..bwk Aiman jalan kat sekeliling rumah ni. Nak tgk bunga Ajisai (Hydrangea). Skrg ni musim bunga ni laa. Sbb tu selalu hujan. Ade beberapa pokok dekat rumah ni..tp tak berapa kembang sgt lagi..

 

3 responses to this post.

  1. Posted by M@L@ on Jun 5, 2008 at 7:33 am

    sabau ler ida yer… mesti dpt balik cuma lbt sikit tp klau saya pon geram huhuhuhu….dah rindu sgt nak blik tetiba tunda lain date mesti bengang kannnnn…..

    Balas

  2. laaa… so x confirm plk tarikh yg ida bgtau hari tue .. adeh sabarjelah … aiman2 .. apa yg dok buat kt situe yer😉

    Balas

  3. Sabar erk, ada la tuh tiketnyer…

    cantiknyer bento hubby tuh, kreatif betul…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: