Sejuk!!

Hari ni cuaca agak mendung.Sama macam semalam..hujan. Kalau time panas tu…memang panas sesangat…bile sejuk..camni le pulak. Mata ni mcm mengantuk je sebab sejuk..rase mcm nak tido.Tapi taknak la tido siang..nanti malam susah nak tido pulak. Tadi baru lepas masak semua ni..

Kari Ayam Thai, ulam2,ikan masin goreng,sambal belacan dgn sikit tempoyak (tempoyak tu mcm belum jadi..sbb manis lagi..last2 mkn gitu jela haha)

Roti sosej dgn bun kcg hitm..buat byk sikit..boleh simpan utk breakfast esok..tu pun kalau tak habis makan mlm ni.Kalau habis..alamatnye kena pk menu lain pulak utk breakfast esok…

Esok..pukul 12.30tghari..ada appointment kat Momo Dental Clinic tu. Ada gigi nak kena tampal.Tp sikit aje tu. Gigi yg cabut last week..gusi tu dh beransur pulih.Tapi makan masa jugak la nak baik..dlm 2hari jugak le asyik berdarah je gusi tu..adeihh!! Hopefully esok last le kena tampal..huhu.Tp kalau kena tampal..next week mesti kena dtg lagi. Malasnye…Esok takde plan ape nak buat..hubby mcm bz skit.

Sedap budak kecik ni tido. Posisi dia mesti camni..dari kecik sampai skrg. Kalau letak selimut dia marah…tunggu betul2 lena baru boleh. Tapi kejap aje selimutnya..lepas tuu..ntah kemana peginye. Pagi tadi terjaga dr tido cari Aiman kat mana..Rupanya dia tido kat kaki mama pulak.

 

 

 

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: