Cuti..

Hari ni hubby dah start keje.This week hari Sabtu pun kena keje..Emm,takpela..hari ni dah hari Rabu. Selama hubby cuti 4 hari ni..takde gi mana sgt pun. Nak kemana pun semua jam..ramai sgt org..sbb semua org cuti.  Hari Isnin,cuma pegi Vinawalk Ebina aje. Jalan2 cuci mata n shopping skit.

Smlm je berjaya gi jalan2..gi Hakone seawal 6pagi bertolak dr rumah. Pukul 7.30pg dh sampai Owakudani.Jalan2..ambik gmbr skit..pukul 10.30pg dah bertolak balik..haha..mcm mimpi jer rase.Pukul 12tghari dok tgh masak kat rumah dah sementara hubby dgn Aiman dok berendam dlm bath tub. Takde la rase penat sgt sbb gi awal dan balik awal. Aiman pun tak meragam apa pun..happy je dia dpt jalan2. Gambar2 lain…sila ke fp saya ye.. http://zaidatulazra.fotopages.com Malas mau cerita panjang2 kat sini..hehe.

Laptop ni mcm tak berapa betul hari ni. Tak tau le apsal. Asyik shut down sendiri je. Hmm..takleh le nak membebel byk2 ni..

2 responses to this post.

  1. wah, syiok tuh, jenjalan sefamili…

    Balas

  2. cendawanintim~time weekend le nak jalan2 pun kan…hehe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: