Menu..

Ni menu 2 hari lepas dan menu semlm..

Agar2 limau,biskut makmur,bihun tomyam n ikan msk sambal belacan..

Rojak buah ni..letak apple,timun dgn grapefruit aje..letak jela kuah rojak..

taufu fah..senang je nak buat ni..beli je tofu yg dh siap tu..msk air gula merah+daun pandan..boleh la makan🙂

2,3 hari ni cuaca agak panas. Tapi hari ni mcm hujan rintik2..dan agak sejuk. Esok hubby start cuti Golden Week. Org lain dah lama cuti..dia baru nak cuti. Cuti sampai Selasa aje. Jadi la kan. Plan cuti ni nak gi jalan2 ke mana2..tapi cari hotel semua penuh..Sabtu pulak dijangka mendung and maybe hujan. Nak berjalan pun mcm x seronok la. Hari Ahad pun boleh la kan. Tak kisahla..asalkan dpt jalan2. Kalau tak jadi..kena la ada back up plan..hehe. Tunggu hari Rabu le kalau nak update blog lepas ni..maklumle..big bos ade kat rumah..hihi..

3 responses to this post.

  1. mak ai .. seperti biasa masakan ida nie meletops2 dibuatnya … mmg menyelerakan nengok …. untung papa aiman & aiman😉

    Balas

  2. Posted by tet on Mei 5, 2008 at 2:15 pm

    ida oiii …miss u muah2 tau …heheheh lama tak borak gn hang …sila jenguk khabr kawanmu ni di mica-tetty@blogspot.com

    Balas

  3. diana~hehe..surirumah camni le diana..asyik msk je keje nye..
    tetty~rindu sama u..hehe…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: