Weekend…

On Saturday, kami semua pegi klinik.Semua sekali jumpa doktor tu sebab semua batuk,selesema. Aiman le kesian sbb dia kecik. Mama Aiman pun sampai sakit telinga sebelah kanan ni..doktor kata merah kat dlm tu..klau lagi teruk maybe boleh jadi x dgr.Kahak pun mmg dh kaler hijau pekat..huhu sesak nafas dibuatnya.Nasib la Aiman nye still cair2 je dan takde warna. Maybe sbb mama dia ni yg paling awal kena dan telah menjangkitkan kat org lain huhu. Biarla Aiman cepat baik..bagi semua kat mama kena pun takpe..Tak sanggup tgk dia mcm x selesa gitu. Setiap 15minit kena sedut hidung dia tu. Tgkla ubat2 yg kami dapat..huhu..utk 3org sekali..

Sunday..kami ke Trick Art Museum kat Takao…Ramai jugak org ke situ..visit fotopages la ye utk view pic..malas nak upload sini http://zaidatulazra.fotopages.com

Hari ni pulak aku rase sakit gigi..huhuhu..sakit gile le rase sampai rase mata sebelah ni mcm nak jatuh. Waa..tp hubby takleh le nak cuti psl jummat lepas dia baru je cuti..tmbh pulak hari selasa pun half day sbb bwk aiman gi klinik..huhu. Kat mana klinik gigi ni ye.kalau dekat mcm rumah dulu tu..lame dah aku gi sendiri..Nak kena cari le yg dekat2 sini..mmg x sbr rase nk gi..tak kira le reti ckp ke tak reti..ckp jela ape yg boleh..janji gigi aku x sakit lg..huhuhu..mcm xleh nak bertahan je nk tunggu sabtu.Tapi..nk gi klinik gigi pun..Aiman nak letak mane..nak kena ikat kat stroller le kot ye..Waa…sakitttt!!!! Dhle selesema batuk belum baik..sakit gigi pulak..rase mcm mls nak msk hari ni..rase nk tido aje..Aiman..tido le..tolong le tido..leh tido same2…

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: