Sibuk..

Weekend baru2 ni sgt le sibuk. Mcm x sempat relax kat rumah langsung..asyik ke sana sini je..hehe. Last Saturday besday Aisha…Happy Birthday!! Aiman punye la seronok pegi rumah Auntie Rina..asyik main kejar2 dgn Abg Emir..🙂 siap jerit2 tu tak tahan dgr tu..hehe…

collage9.jpg

cimg3472.jpg

Sunday…pagi2 lagi dah keluar rumah, pegi buffet kat Ikebukuro Prince Hotel..mkn kani (ketam).Ramai jugak le yg pegi..dlm 20 org. Smlm asyik gatal telinga je ni..rase nak korek2 je.Ni mesti sbb mkn ketam punye pasal..Masa mkn x ingat ape..haha.

cimg3473.jpg

cimg3474.jpg

Hari Sabtu ni start nak angkut brg skit2 ke rumah yg baru nak pindah nanti.Hari Ahad mmg akan angkat semua sekali dgn bantuan kwn2 kat sini. Brg besar x byk sgt kat rumah kitorg ni. Paling x sabar nak tgk hubby bwk lori kecik tuu..haha. Tak tau le cemana rumah tu nanti. Hopefully takde le seteruk hari tu..sbb dah habis renovate dah. Lepas ni boleh le jalan2 kat tpt baru pulak..nak kena cari kedai kat mana..hospital pun ade x jauh dr situ..tp kena naik kereta jugakla..Smlm kemas2 skit brg kat dapur tu.Nanti just angkat raga ajela..sbb semua rempah2 segala mcm tu dlm raga semuanya.Malasle nak letak dlm kotak2 ni.

cimg3477.jpg

Masakan smlm..

cimg3480.jpg

bekal hubby pagi ni..simple aje sbb bangun pun dah lambat..hehe

10 responses to this post.

  1. EII Budak encem ni pi besday party ye…yerla kan ida..kekadang bila merantau ni..kengkawanla tempat mengadu dan pengubat rindu kan….take care n your family k ida…kiss untuk aiman….

    Balas

  2. wow..bangun lambat pun sempat masak best2 utk bentou…
    ayin ni sgt malas nak masak pagi2 hihihi…
    tp kan sama la letak grape utk dessert…hahaha…

    p/s: gatal tgn la lepas makan kani…camner nih… :p

    Balas

  3. Ida.. nampak selim melim ah… nampak pipi dah takde… heheheh… jeles ah gini… eh… comel le bekal incik mawi celup ida nih… mesti bila dia bukak bekal dia tuh… senyum je tgk…

    Balas

  4. berapa harga makan kani tu? mcm sedap

    Balas

  5. hai mama aiman!
    salam kenalan dr mama aiman juge,,,hihi
    terklik dr link mama aqilah..sbb tgk nama mama aiman ni..

    suke tgk awk masak mcm2..sgt jeles ok sbb sy tak reti masak sgt..yg simple2 jer reti
    best jer tgk awk wat bekal utk hubby tu..sooo cute!

    Balas

  6. seronoknya aiman makan kek ye
    best kat sana
    cam kekeluargaan tu erat betol

    Balas

  7. Posted by kombat on April 8, 2008 at 2:40 am

    comeinye udang love tu😀

    Balas

  8. mayang…leh ajar akak buat nasi ayam tak.huhuhu…

    Balas

  9. salam kenal2…

    wah, pandainyer awak masak…syiok ler singgah blog awak…

    tengok gambo pon dah rasa kenyang…

    saya add awak erk..

    Balas

  10. puteri1~yela kak..kengkwn jela yg ade kat sini…resepi nasi ayam saya dh letak dh tu..
    ayin~tu le mase mkn x ingat hehe
    suzi~takdenye slim pun suzi..lemak terselindung tu…
    HE~2,000yen seorg..tp mmg penat le mkn byk hehe
    ana~salam perkenalan ye..mama aiman hehe
    s2m3r~hehe..yela ila…aiman suke mkn kek tu
    kombat~udang special utk hubby je tu
    cendawanintim~tq,ok..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: