Jalan-jalan…

Last Saturday, kami jalan2 ambik angin kat taman….taman ape pun x tau la…lupa..tapi kat Ebina. Tiba2 je petang tu hubby ajak keluar pegi situ. Agaknya sbb kitorg ni asyik berkurung je dalam rumah…tu yg asyik sakit je tu..haha. Cantik dan bersih taman tu…org pun ramai jugak. Rasanya time sakura berkembang nanti mesti agak cantik sbb nmpk pokok sakura sebaris kat tepi sungai tu. Aiman la paling happy sekali….sesekali dia dpt bebas berjln mcm tuu…Tapi pegi sekejap jela…sbb angin kuat time tu…sejuk le pulak. Balik rumah je..malam tu..mama Aiman batuk balik…😦

collage5.jpg

cimg3412.jpg

cimg3431.jpg

Hari Sabtu dan Ahad..kami byk habiskan masa kat rumah aje..mengemas brg nak pindah le.Ayah Aiman le paling byk buat keje..hehe.Dah brg dia yg paling byk sbb dia paling lama dok sini dh..adela 10tahun dah.Brg2 dr zmn dia student dulu pun ade lagi kat sini..ish ish..Gambar dia saja dah berkotak2..byk yg x bersusun…gmbr pegi jalan merata2..China la..Pakistan la…Benda2 ni semua nak hntr balik Msia pakai kontena…Kalau bwk kat rumah tuu nanti..mcm takde tpt nak letak la..maklumla..rumah tu agak kecik.

Aiman pun sibuk jugak tolong ayah dgn mama mengemas….org susun brg dlm kotak,dia tolong keluarkan dr kotak pulak..ish ish…kdg2..dgn dia sekali nak masuk dlm kotak tu..Pos balik Msia kang baru tau!!!

cimg3405.jpg

Ni ayah dia punya keje la..letak bow kat Aiman..

cimg3407.jpg

Hari Sabtu..mama dah botakkan Aiman skit..hehe..baru nmpk tembam skit..

3 responses to this post.

  1. Posted by tnihartni on Mac 10, 2008 at 7:00 am

    makin encem ler aiman nie….. pandai ida botakkan paler aiman yer… dok diam plak dier tuh…..

    Balas

  2. memang encem tul la budak aiman ni..auntie pun dah lama tak masuk sini..tengok2 aiman pun dah besar..nanti tup-tup…ida dah hantar kad jemputan nak terima menantu dah….masa pantas berjalan kan ida…salam peluk cium tuk aiman….

    Balas

  3. Posted by kombat on Mac 21, 2008 at 2:51 am

    comelnye aiman pakai bow tu!!
    bila nak dating ngan auntie ni aiman😉

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: