Gambar Lama..

Pagi tadi..terjumpe gambar ni.Gambar ni dah lama..mase baru2 kawin dulu..lebih kurang 2 setengah thn lepas.Masa ni masing2 slim le jugak…skrg ni haha..x tau nk ckp..bile laa nak jadi cam dulu balik ye…

dsc00040.jpg

dsc00042.jpg

Smlm..kena cirit-birit…mesti berjangkit dr hubby nih..sbb hari tu dia yg kena…lepas mkn ubt..dah baik dh…tp sempat le sampai 10kali ke toilet jugak…Hari ni batuk x baik2 lagi…especially time tido tu..Mlm tadi batuk sampai muntah..adeihhh…sgt tak tahan…nk mkn pun x lalu..tgk nasi je rase nk muntah..mkn secebis roti jela hari ni. Apsal le jadi gini…kalau mcm gini..ade chance le berat nk turun lagi ni wakakaka…dpt duit leh le gi salon..hehehe..

Esok nak kemas brg le…byk x kemas lagi ni…malas sgt ni..masak pun belum lagi hari ni….rase nk baring je…x cukup tido le psl asyik batuk je mlm tadi…tgk aiman tido rase mcm nak join sekali je…🙂

5 responses to this post.

  1. Posted by suhaiza on Mac 7, 2008 at 6:36 am

    oooo aku baru tau masa dulu2 hband hang rambut blond….susah nak urus erk tukar jadi botakman…hehehe

    Balas

  2. kewl hair… like very much…

    Balas

  3. very sweettttttt…….
    dah jgn malas2…jom packing jom…
    alamak..x baik2 lagi ker korang nih..dok berjangkit jerrr…iskk..iskk..iskk…

    Balas

  4. adoiiiii serious comei gmbr2 ida dgn hubby tue … muka ida plk time tu cam awek jepun … senyum2 kita nengok gmbr2 nie😉

    Balas

  5. haha..rambut palsu itu taleh sy lupekan =P

    nway slamat berpacking n pindah~ ^_^

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: