Aiman ku sayang…

Ptg smlm pergi klinik bawak Aiman..sebab tangan dia tu le…kena humidifier nih..

cimg3310.jpg

tengok jari dia nih…dah merah dah..(gmbr ni ambik time dia tido..kalau tak jgn harap dia nk bagi tgk)

cimg3314.jpg

Masa kat klinik,Aiman x dok diam langsung. Pening kepala ayah dgn mama  dia nak layan.Dah le dekat sejam kena tunggu sbb ramai org..Dia nak berjalan sana-sini je.Tengok budak2 jepun lain dok baik2 je..ish ish. Bila masuk je dalam bilik doktor tu, dia meraung bila org nak tgk jari dia. Nangis sampai meleleh airmata..huhu. Lepas tu nurse tu letakkan ubat,balut jari dia..lagi la dia meraung sampai nk muntah2..ish ish..Balik je rumah,kelam-kabut nk masak..ayah dia pun gi mandi..Tak lama lepas tu,tgk jari Aiman dh x berbalut..dia bukak sendiri ler…Pagi ni balut lagi jari dia..lepas tu bagi pakai glove dua2 belah tgh..Skrg ni dia tido,sempat le ubat tu meresap kat jari dia hehe…

cimg3317.jpg

5 responses to this post.

  1. siannyer dia…..semoga cepat sembuh yer aiman….dan jadi GOOD BOY…..

    Balas

  2. Posted by queen nurr on Februari 26, 2008 at 9:08 am

    aiman, syiannya aiman…..sabar ye moga cepat sembuh…samalah macam ielham aunty tak reti nak duduk diam ada2 je sakit….sabar ye aiman….and mama aiman too…

    Balas

  3. alaaa..siannya tangan aiman tue..mesti nangis2 masa kena..tu la..jgn nakal2..
    kak..rajinnya la akak ni memasak..masak apa je sume menjadi..

    Balas

  4. Posted by tnihartni on Februari 28, 2008 at 9:06 am

    ala syiannyer aiman….. kekek sama cm ainlah.. x reti dok diam klu g klinik.. org lain seme senyap jer… dier berlari sana sini

    Balas

  5. ijan~tq….huhu

    queen nur~tq jugak…

    mazzura~emm..budak nakal cam gitu le..hehe.dh namanya surirumah kena la msk jugak..

    tini~hehe..budak2 zaman skrg gini le agaknye

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: