Thank you….

Last Saturday…hubby bwk gi sini…Raffine Refresh Salon🙂

cimg3246.jpgcimg3245.jpg

Dekat je salon ni…kat Ayase Town Hills kat rumah ni aje. Last week hubby dh promise nk bwk…as birthday present ..hehe. Pegi dgn hubby le walaupun dekat..bukan ape.suruh tolong ckp dulu..lepas tu hubby balik pandai2 sendiri le..Mase tgh register tu terserempak dgn doktor bersalin dulu dgn doktor pompuan yg gi check psl hormon x balance tu..hehe.Doktor tu senyum2 je…agaknye mesti dia pk budak ni nk gi hilangkan stress kot..haha

Ambik choice course..1st buat reflexology,2nd Body care,last face therapy.Semua sekali 90minit.Mmg ringan je badan ni rase.Mula2 tu Tanaka-san bagi bace psl course2 tu semua…dia bagi yg englishnye..Time buat reflexology tu mmg rase geli n sakit sikit…bile dia tekan2 tapak kaki tu..Lepas tu body massage…siap lipat2 kaki tangan tu semua haha..mmgle sakit tp sedap rasenye.Hilang le sakit2 pinggang sakit belakang ni semua.Then buat face therapy…rupanya dia massage muka dgn kepala pulak..mmg sedap je rasa bile dia tekan2 tu..Bila dah habis dia bagi minum herb tea..layanannye memuaskan walaupun x berapa paham dia ckp..haha..x kisahla kan..sbb asyik nak tertidur je time massage tu..🙂

Sesekali dpt manjakan diri mcm ni seronok jugak.Bukan ape,letih tau jadi housewife ni.Tiap2 hari jaga anak,kemas umah,masak..keje kat rumah mana penah habis..tambah pulak dgn mainan yg asyik berterabur aje.Lagipun,lepas bersalin dulu,mana ada massage ni semua.Buat hubby tersayang..thank u so much..u are the best i ever had..i love u.. :-)

12 responses to this post.

  1. woi bestnyer…
    ni yg jeles nie…..
    syok r..diurut….

    Balas

  2. Posted by M@L@ on Februari 18, 2008 at 7:43 am

    Syoknyer dpt urut2… nape x der gambo nak gak tgk time urut tue..kekekekkekeke…

    Balas

  3. M@L@ ~ sape nk ambik gmbonye..saya sorg je time tu
    lgpun..censored le time urut nk ambik gmbo haha

    Balas

  4. wah…salon mana…ada address…?

    Balas

  5. good for u..biler lagi ek nak gi memanjakan diri sendiri…
    uhuhu..sempat jiwang lagi tuh…😀

    Balas

  6. HE ~ boleh tgk kat homepage dia..ade byk branch ni salon ni.. http://www.bodywork.co.jp/

    Balas

  7. Posted by queen nurr on Februari 19, 2008 at 2:46 pm

    wowwww…bestnya, hadiah gini sungguh bermakna kan…happy belated besday yek….haritu nak wish tak dapat sent pulak sbb ada budak kecik yang nakal kacau…

    Balas

  8. you’re tagged by apis🙂

    http://www.babyku.net/2008/02/19/tagged-imamkhalid/
    free jawab la ye..

    Balas

  9. Posted by nAna on Februari 20, 2008 at 2:39 am

    kak ida kne tag😛 sile laa check blog saye..

    p.s saye po0n nak g estee.. kat ebina laaa tapinye..bkn kat ayase🙂 nak wat facial treatment..hehehe..

    Balas

  10. ida..nak tompang sekaki bley ker????..teknik derang ururt same daqk ngan tukang urut kt kg???atau ade teknik lain…..maklumlah negara matahari terbit nie….

    Balas

  11. heppy belated bestday …..bestnya dpt present massage manja2kan diri sepenuhnya ……. aci tak nk cilok present bestday ida utk kita plk tahun nie ….. sure rasa fresh jer lps tue😉

    Balas

  12. ijan~mmg sgt seronok diurut2 gitu…ntah le teknik ape diguna pakai..tp tang kaki tu je dia pegang..mase urut badan..dia x suruh bukak baju pun..pakai baju yg dia bagi tu…hehe

    Ayin~dah lame sgt nk massage nih..lame dh bg signal..baru dia perasan agaknya hahaha

    queen nur~tq…take care ye

    cik nana~wow bestnye facila treatment..x penah buat pun..nanti nk kena bodek abg nuar la ni haha

    diana~betul le diana..mmg rase fresh lepas massage tu…ok aje as besday present kan…nk bg hadiah brg pun dh selalu bagi kan..ape lagi..cepat2 bagi signal kat hubby ok

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: