Happy belated birthday to me…

13 Februari lepas…my birthday…yg ke berapa ye….muda lagi tau..20an lagi..haha. Makan 1 slice kek je..hihi. Mesti org akan tanya…dpt present ape dr hubby..hehe. Tunggu le weekend ni jadi ke tak. Kalau jadi baru bagitau. Tp mcm sgt suke kalau dpt…

Rase mcm bz sgt minggu ni…bz ape pun x tau la..Tp yg pastinye dok tgh buat homepage…nanti bile dah siap akan saya announcekan…Pening jugak bermain dgn coding2 html semua..adeihhh!! Maklumla..saya x pandai..x penah belajar bab tu…hehe.

Letih mengemas rumah le skrg ni. Aiman ni suke sepahkan mainan dia. Dah abih sepah kat living room ni..dia gi kat bilik pulak..abih la flash card/buku2 sume dia gigit2. Tak tau dah nk buat ape..rase nak je sorok sume mainan tu. Tapi nanti kesian pulak dia nk main ape. Lately dia pandai tgk tv dah. Selalu pagi dgn ptg tu bukak channel NHK.Kat situ ade la yg nyanyi2 kartun tu..mmg dia suke sgt..kdg2 siap tepuk tgn sekali..sempat le dlm sejam tu nk buat ape sbb dia leka dok depan tv..kdg2 nmpk dia mcm nk tiru mcm kat tv tu buat..tp x reti…haha. Skrg ni kalau ckp ‘AllahuAkbar’ dia angkat tgn mcm takbir tu..ayah dia la yg mengajar ni..🙂 Panggil mama pun dah pandai…bunyi ‘ayah’ tu takde langsung..hehe. Skrg ni suke mkn byk..sampai boroi dh perut dia. Last tuesday..gi check up Aiman kat hospital. Dah agak dah…mesti dia meraung2 bile nurse tu nk timbang,ukur tinggi dia.Doktor check pun dia nangis2 sampai nk muntah2.Ape la Aiman ni..malu la…doktor tu pun dh kenal dah.Time gi hospital tu..dah lain dh hospital tu…diorg dh buat renovation..

Smlm jadi baby sitter lagi..Ok je la. Aiman jela yg mcm asyik nk kacau baby tu. Adil tgh tido…dia sibuk nak geletek Adil la..pegang tangan la..ish ish….

cimg3234.jpg

7 responses to this post.

  1. Posted by emma on Februari 15, 2008 at 12:19 am

    rasanya sempat lagi kot emma nak ucap happy beday kat k.ida.happy beday yang keberapa ek…?huhu.

    Balas

  2. emma ~ tq…..yg ke 27..huhu🙂

    Balas

  3. Posted by ezah on Februari 15, 2008 at 1:28 am

    ida…happy belated bday…dah 2 hari x online..bz melampau…..
    asyik masak je awak ni kan..bagus btl….

    Balas

  4. Posted by M@L@ on Februari 15, 2008 at 2:34 am

    mayang epy bufday…. sorry x tau biler bday awak biler …
    sama lah kiter bln feb tp date jer lain2…
    semoga dimurahkan rezeki & aiman dpt adik lg..

    Balas

  5. Posted by M@L@ on Februari 15, 2008 at 2:35 am

    syok tol bb Adil tu tido…geram tgk pipi nyer merah mcm pakai blusher ler plk… si abg aiman tu dok mangacau ler tue….

    Balas

  6. Posted by suhaiza on Februari 15, 2008 at 6:26 am

    happy belated birthday my dear friend…….soli aaa lewat wish…dah meningkat lagi satu tangga kita erk…

    Balas

  7. happy belated bufdey ida…
    semoaga menjadi ibu yang baik & tabah……
    semoag jadi isteri yg soleha dan lebey pandai masak….

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: