Kereta yg terlampau!!

Bace je title ni mesti terkejut kan..hehe. Ni kisah malam tadi nih….Dlm pukul 10.30mlm tu..dah tido dgn Aiman dlm bilik..hubby je belum tido lagi.Tiba2 je terjaga sbb bunyi enjin kereta yg kuat. Lame jugak la..sampai hubby pun terperasan.Dalam pukul 11.30mlm pun still tak stop lagi…mmg dah naik angin ler ni.Hubby pun nk tido dh time tu.Pastu tanye hubby,boleh tido ke?Pastu dia ckp,tido ape..rase nak gi terajang je keta tu!! Haha..mmg time tu dok pk yg jahat2 je..rase nk baling batu je..rase nk pancitkan je tayar keta tu…

Hubby gi bukak tingkap bilik nak tgk kereta sape le yg gile mlm2 buat bising ni. Mmg ade kereta warna hitam parking kat belakang tu. Tp gelap..x nmpk la orgnya buat ape. Lepas tu takde respon ape..hubby bukak pulak tingkap dapo..ni dekat belakang kereta tu je…pastu still takde respon…last2..gi ambik torchlight suluh kereta tu..pun takde response ape…Mmg dah geram sgt ni dh pukul 12 takleh nk tido sbb bunyi enjin kereta tu. Sgt sakit hati…hubby call police..haha.Nasib baik teringat ade kad yg police bagi dulu kalo ade emergency ape2.Pastu police ckp….tadi ade jugak org call benda yg sama..agaknya org atas atau org sebelah rumah ni….

x lama lepas tu polis pun dtg…baru le termati enjin kereta tu.Mmg perasan le time police dtg tu sbb ade lampu police tu..Ckp kat hubby…polis dh sampai le..kelam-kabut hubby keluar bilik gi kat tingkap dapo…pastu ikut jugakla ni sibuk2 dok terhendap2 nak tgk..haha…tp x dgr police tu ckp ape…

Tp mmg susah dah nak tido..sampai terbangun lambat pagi ni..huhu….Pagi ni bangun tgk keta tu still ade kat parking tu….pastu ntah baru td tgk balik dah takde…

Ni dinner mlm tadi..pisang goreng aje…..🙂

cimg3220.jpg

2 responses to this post.

  1. mana dpt pisang nih….
    bila aiman nak ada adik?
    walaupun ko jadi bb sitter kjat hiro…hiro hiro apa tu ..aku teringat hiro nakamura je..watak dalam HEROes hehehe…sempat lagi ko masak memacam erk….

    Balas

  2. caps ~ terjumpe lak pisang yg leh goreng..tu yg beli tu..adik??tunggu lagi 2 tahun kot..hehe….time diorg tido sempat le masak jap hehe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: