My Hubby

Happy Birthday to u….yg ke berapa tu..hehe.Moga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki..moga kita bahagia bersama selamanya..🙂 ..Malam tadi dh buatkan kek utk ‘big boy’ ni..semestinye chocolate cake…his favourite…🙂

cimg3163.jpg

Kami ade byk persamaan…masing2 dilahirkan dlm bulan Februari,jenis drh yg sama, merupakan anak kedua dr 4 beradik,result SPM yg sama…dan banyaaakk perangai yg sama…haha!!! Mengenalinya..sgt bahagia ok..x penah tgk dia mrh pun….asyik senyum aje…hehe..

cimg3172.jpg

ni pic pagi tadi…konon dia nk gi hospital naik kereta….sekali yuki yg penuh atas cermin tu keras daa…jenuh siram air tp dok byk lagi…last2 dia gi jalan kaki je…kesiann….nk naik skuter takut licin pulak jalan tu..

Pagi tadi pegi shopping brg dapo skit..sambil tu gi mencuci mata ler…balik rumah tgk hubby ade tgh bace Naruto..aikk..pg tadi ckp terus nk gi keje..dia kata habis awal balik rumah dulu..kelam kabut le memasak tadi..nasib sempat..msk spaghetti aje…

cimg3175.jpg

ni aksi si kecil yg gigih nak main snow..dah bwk keluar sekali..lepas masuk dlm rumah dia nak keluar lagi..seronok agaknye…hehe..more pic..visit our fp http://zaidatulazra.fotopages.com

cimg3118.jpg

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: