Yuki aka Snow…

Lepas habis buat breakfast pagi tadi..kejutkan hubby..lepas tu ckp kat dia..cepat bangun..mcm ujan je kat luar tu..bile tgk kat tingkap..aikk bukan ujan le..yuki!! Mlm td dah ckp dgn hubby…sbb ptg smlm tgk berita NHK ckp ade yuki hari ni..tp hubby tak caya ckp tipu..Ala..berita tu ckp English ok..bukan Nihongo.Pastu hubby check weather kat yahoo japan..situ tulis takde haha..pastu dia ckp tipu..pagi td dh betul2 turun..terus dia x kata apa…haha..Tapi x lebat pun mcm dulu..Kalau lebat boleh le buat snowman mcm dulu tu..huhu.Bwk Aiman keluar jap td mase ayah dia nk gi keje..dia sibuk tadah2 tgn nk pegang..hihi..

cimg3029.jpg

abih serena bersalut yuki

cimg3033.jpg

cimg3041.jpg

baru je siap buat donut2 ni..ni le makanan org diet..haha..diet ape camni..diet x sungguh2 pun..rugi dah bulan ni tak dpt 10,000yen…sbb berat x turun haha..next month le diet…Ahad lepas asyik mkn benda manis je…hubby le ni punye pasal..dia beli ice cream le..biskut le…mcm mana org nk diet..kena la mkn sekali kan kan..Sblm ni ade pakai stepper tuh…tp bape kali je exercise dgn tu..lepas tu Aiman asyik nak naik sekali..camno??Bile time dia jaga mmg takleh le..nk tunggu dia tido..time tu le nk masak,nak lipat baju,sidai baju,nak mandi,nak solat semua.Pastu pakai benda gegar2 kat perut tu…bile lama2..jadi gatal la pulak kat perut ni..Hubby ckp alasan je tu..suruh dia pakai sekali benda gegar tu..lepas tu dia ckp gatal la..sampai skrg dia takmo pakai dah..hahahaha

9 responses to this post.

  1. wahhh bestnyaaaa….bila la kami nak merasa yuki niee…huhuhu

    Balas

  2. Posted by M@L@ on Januari 24, 2008 at 7:47 am

    wah best nyer…
    mayang nape video tu biler saya play x leh (tulis no longer)

    Balas

  3. dah la luperkan jerr diet tu…donut tu lagi sedappp…hihihihi…diet bulan depan jerr…😉

    Balas

  4. waaa…ayase po0n turun yuki ekk..asal tokai nie je tak turun yuki..frust frust! hehe

    p.s shahida kem slm kat kak ida n aiman~ (igt lagi dak shahida? =P)

    Balas

  5. Lily Saffiya ~ hehe..nanti ade rezeki dtgle sini..tp umah saya yuki nye sikit aje

    Mala~ saya dh betulkan video tu..kesilapan teknikal skit..hihi

    Ayin ~ haha..hilang terus semangat nk diet..

    nana ~ haha..tokai takde yuki ke…kat ayase ni ade le seciput aje..oo..shahida tu ye..ingat sgt…wslm..

    Balas

  6. bestnye…….lebat…

    Balas

  7. Posted by kombat on Februari 13, 2008 at 8:29 am

    aiman, best tak main yuki? auntie tingin lahhh.. syoknye jadik aiman😆

    Balas

  8. bak le resepi donut yg bersaut cekelet tu heheheeheh…rajinnye..

    Balas

  9. hairieusoff ~ boleh le setakat nk main2 kat depan rumah tu..hehe

    kombat ~ hehe..yela aiman sampai takmo masuk rumah daaa..

    caps ~ nanti nk letak resepi ye…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: