Today…

Budak ni dah setahun sebulan tau!!!Pandai posing depan kamera nih..hehe..pantang nmpk kamera

cimg2897.jpg

collage1.jpg

Laju sgt bile berjalan ni..ikut suke dia je..kdg2 dah letih jalan dia gi merangkak kat situ..adeihhhh

cimg2995.jpg

ni bekal hubby smlm..nasi lemak aje..

cimg3001.jpg

smlm buat otak2 ni..hehe..rasanya..boleh la..

cimg3003.jpg

ni muffin coklat buat mlm tadi….pukul 9mlm hubby request nk mkn muffin ni..adeihh..apsal le x ckp siang2..nasib le wife dia ni baik hati..buat le jugak…hehe..suke sgt dia mkn muffin nih…

cimg3017.jpg

ni lunch tadi..makan dgn Aiman..Aiman mkn byk…nasi mikan,honey grilled chicken,bergedil,kurma telur,salad…

jkjk.jpg

tadi sblm mandikan aiman..trim rambut dia pakai machine tu..haha..dogol dah kepala tu..balik ayah dia nanti mesti terkejut tgk aiman takde rambut..hihi

3 responses to this post.

  1. Posted by M@L@ on Januari 22, 2008 at 8:01 am

    geramm… tgk si aiman cute sgt2… kejap jer dah besau, nak adik tak?
    mayang pandai ler msk mcm2 leh masak

    Balas

  2. Posted by anakkawi on Januari 24, 2008 at 11:18 am

    haha, dogol da aiman dia, =P

    Balas

  3. M@L@ ~ haa..adik?? lambat lagi ler aiman nak beradik..hihi

    anakkawi ~ hehe..dogol la senang xyah sikat dh..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: