Lagi dan lagi…

Pagi tadi pergi klinik. Sbb dlm minggu ni asyik sakit perut sebelah kanan.Takut pulak jadi apa2..baik pegi check. Kena ambik darah pulak..pastu kena mkn 2 jenis ubat. Esok pagi pukul 10 kena pegi lagi klinik tu utk resultnye. Kalau la doktor tu ckp sbb stress…emm..x tau nk kata apa dah..tang mana stress aku pun x tau.Hopefully takde ape2 la kan…asyik sakit aje…Pagi tadi sengaja ke klinik..malas gi Hospital..sbb kalo pegi hospital tu confirm kena dgn doktor yg boleh membuatkan aku lagi sakit.haha..lemah jela doktor tu kalo ckp..mcm xde semangat.Doktor yg kat klinik tu tadi ckp ape ntah..langsung mcm takleh paham aje..huhu.Bile doktor ckp..aku tgk hubby..tunggu dia translate..haha..sgt teruk la aku nih..Ckp dgn hubby..apsal doktor tu ckp saya x paham..dia ckp bhs susah ye…hubby kata..tu le bhs yg paling senang..haha..senang bagi dia..tidak bagi aku…huhu

Taraaaa…smlm buat roti ni..1st time dulu buat x jadi.Disebabkan x puas hati..try jugak buat pakai resepi yg sama…jadi le pulak…ari tu salah tekan ke breadmaker tu..x tau la…Dh byk kali dh buat roti..roti sosej,potato bread..lain kali nak try buat roti lain pulak…nk uli karipap,roti canai..semua nk uli dlm tu..haha..takmo guna tgn dh le..lenguh..nanti stress..hahaha…

cimg2820.jpg
Mana dia nak bawak lari remote tu haaa…merata2 dia letak..kdg2 senduk kat dapo dia bwk dtg kat depan tv nih..haha..Pagi tadi cari puting botol susu dia…dia bwk lari kat dapo…mainan pun selalu dia bwk kat dapo..letih jugak nak kutip merata2 camni…huhu…Aiman tgh tido ni..sgt seronok..bila dia jaga tepuk2 balik..pastu dia tido balik..haha

cimg2814.jpg

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: