Back to normal…

Start smlm…everythings back to normal…everyday kena bangun awal..buat breakfast dan buatkan bekal. Mmg mcm malas2 sikit le kena msk pagi2…tp kena la buat jugak kan..hehe. Hari ni rase mcm terajin sikit..hihi. Skrg ni tgh try buat roti sausage pakai breadmaker tu. Ambik resepi dlm internet je..then try godek2 breadmaker tu sendiri…main tekan jela..tiru mcm dlm buku breadmaker tu..ntah ye ntah tak..sbb x pandai bace..haha. Suke sgt berani2 buat suke2 hati camni..tak salah nak try kan…

Emm..baru teringat..hari tu ade buat blood test kat hospital. So, next check-up nye doktor ade bagitau..dia dh check hormon dlm darah tu…resultnye…ade salah satu hormon yg tinggi sgt bacaannya…sepatutnye kalau normal 5 aje..tapi aku punye 16 daaa….doktor ckp sbb stress….am I stress????? Lepas tu doktor ade bagi ubat 5 biji..setiap hari sabtu kena makan ubat tu. Then kena continue checck suhu badan tetiap pagi….adeihhh…sgt malas ok..next check up on 2/2…

cimg2787.jpg

termometer ni yg sentiasa berada di bwh bantal setiap hari..pagi2..sebelum bangun buat apa2..kena check suhu dulu..then..recordkan kat graf tu…

ni pulak budak kecik yg sgt suke enterframe bile nak ambik gmbr..suke tersengih2 depan kamera..dtg dekat2 pulak tu..

cimg2779.jpg

tiba2 jumpe gmbr ni…..abah..mak..ina n anis….i really miss u all…. huhu..nmpk dh besar dh adik2ku itu…

dsc00511.jpg

 

 

 

 

One response to this post.

  1. uik, sakit strees ke?..kena memplot graf plak…mcm kena jwb soklan maths laks

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: