Happy New Year…

Happy New Year to all….lambat pulak wish…kebizian melanda..ditambah pulak dgn ketiadaan internet selama beberapa hari…sebabnya….Aiman cabut wayar….sampai tekeluar yg dlmnye tu..pastu sekali ayah dia nak ubah meja…terputus terus..dh le last week holiday..so,kena tunggu org keje baru leh sambung le sbb kena panggil org buat. Last week hubby pun cuti…mmg seronok psl tiap2 hari dok bgn lambat…hehe.

Agak lame jugak le x update blog ini..huhu. Sblm new year..ade buatkan muffin coklat fav hubby nih..pastu buatkan tart nenas utk bwk ke rumah 4 family angkat hubby..ramainye mak dier..hehe

cimg2620.jpgcimg2623.jpg

ni..kat rumah waki-san…aiman baru bgn tido..tp ayahnye dok pejam lagi..sejuk sesangat le..huhu

cimg2631.jpg

 dah abis makan pun..haha..ade sashimi, tako, kcg hitam, sup..yg lain2 tu mcm jeruk2 je..tp sedap..

cimg2637.jpg

 ni on the way nak gi rumah Yamaguchi-san kat Utsunomiya…ni istana ..kata hubby baru buat..

cimg2644.jpg

Hari Sabtu baru2 ni ade besday party kat rumah Ayin..besday Emir n Sheilla…hepi besday utk kedua2nye..makanan sedap2 belaka…

cimg2686.jpg

cimg2687.jpg

Balik dari party..bwk Shaheer n Aisha gi tgk view kat Shonandaira..sejuk sesangat kat situ..adeih…

cimg2692.jpg

Kitorg naik kat tower kat situ…penuh mangga kat situ…mcm2 size ada…tau tak kenapa??….kata hubby couple2 kat situ dtg letak mangga kat situ..konon2 ‘kau kunci hatiku’..cam gitu le kiranya..

cimg2697.jpg

2 responses to this post.

  1. Posted by kombat on Januari 9, 2008 at 7:53 am

    ahaa byknye manggaaaa😀
    comel je muka aiman bgn tido😀

    Balas

  2. Posted by emma on Januari 9, 2008 at 9:58 am

    k.ida bleh x bg resepi nak wat mufin coklat tuh. dah lama org tu mengidam nak mkn.ema nak kena try wat nih.tgk k.ida punye mufin mcm sedap je. nyum.nyum

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: