Selamat Hari Raya Aidiladha

raya-haji.jpg

menu.jpg

Menu di pagi raya & jugak bekal hubby…

Raya Haji tahun ni kali ketiga beraya di sini…1st year time baru bape bulan kawin…hubby pun keje..so,takdela rase beraya pun…2nd year mase tgh pantang tahun lepas…time tu hubby ade cuti..kengkawan pun ade dtg melawat…tahun ni..hubby keje jugak…mmg dok kat rumah je dgn Aiman…smlm dah masak nasi impit,rendang siap2..nasib la dh msk..pagi ni terbangun lambat pulak memandangkan ngantuk melayan cik aiman yg takmo tido malam tadi..adeihh…

Rumah mak kat Gerik tu semua org balik..abg,kak ipar,anak buah,adik semua ada kat rumah…mak pun dok masak kuih2 mcm2…huhu..sedihnye….bile la dpt nak beraya sama2 ye…emmm….

Baru teringat…esok pagi kena bawak Aiman gi cucuk…emm..sgt berdebar dan takut la sebenarnye sbb gi berdua je..walaupun dh byk kali pegi sendiri dgn Aiman..x tau la kenapa…..Hari Sabtu pulak kena gi klinik gigi…next week pulak gi Hospital..apsal le asyik berulang2 klinik,hospital je nih…daku sgt bosan taw!!!Nak buat plan apa2 pun susah….

Smlm tersangat le geram kat Aiman ni…dok merengek je..org nak msk..dia dok merengek nak dukung le…ape le…lepas tu ckp amboi…marah kat dia…ckp amboi byk2 kali..last2 dia nangis ….dah ada perasaan rupanya anakku ini..dulu kalau marah dia..dia tampar muka kite…hurmmm…..

cimg2495.jpg

ni budak sedih nak menangis…

Skrg ni kalau cakap ‘pandaiiiii’ dia akan tepuk tgn

cimg2512.jpg

Lepas tu…kalau cakap ‘Sape nama Aiman??’ dia angkat tangan camni…

cimg2513.jpg

2 responses to this post.

  1. Mayang,

    Nice nyer kek mayang buat tuk aiman..:) aiman macam nina..klu kata ” mana nina”, dia angkat tgn cam aiman…budak2 mmg camtu kot…
    nica knowing you..suka tgk mayang masak mcm2 wlpn dok jauh nun di sana…

    Balas

  2. Please vote me everytime you enter on my site by clicking the small triangle at the upper right corner!TQVM

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: