Macam-macam…

Ni menu semalam..bekal utk hubby..

cimg2433.jpg

cimg2440.jpg

Buatkan birthday cake utk Aiman..Strawberry  Shortcake…

collage6.jpg

Bekal hubby pagi tadi…

cimg2476.jpg

Skrg ni nak bercerita pasal Aiman pulak…2 hari lepas dia main lipbalm ni..habis dikoreknya..sampai pink habis carpet tu..dgn tgn mulut dia pun pink jugak..patutla senyap je…kita kat dapo ni sedap2 le dok msk dah alang2 dia diam sorg2..rupa2nya ade benda dia buat..lepas ni kalo senyap je tu..kena la gi tgk..x leh caye ni…

cimg2430.jpg

cimg2481.jpg

kalau ckp yeay..mesti dia angkat tgn camni….hehe

2 responses to this post.

  1. Posted by M@L@ on Disember 21, 2007 at 4:47 am

    Meriah nyer tgk mayang masak.. suker tgk timun tu cute nyer siap ader mate lg tu…
    Epy Besday aiman… dah becau dah.. jgn nakal tau… antie doakan semoga jd anak yg soleh…
    mayang pandai nyer buat kek.. sodap npk tu.. terliur saya kat sini…
    lg satu roti tu cute nyer siap ader bentuk rabbit lg tu mmg ader jual cam tu ker?
    best lah klau dtg umah mayang besti kenyang gilers lah….

    Balas

  2. M@L@ ~ sekali-sekala aje..bukan selalu…selalu2 x larat la pulak..tu bukan roti..tapi telur goreng aje..hihi….saje goreng dlm acuan.

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: