Thank you so much!!

I’m soooo happy today…..taraaa…my new toys….bread maker..hihi..tq hubby..i love u…muahh!!! Actually hubby yg pilih ni..sbb x reti nk pilih sendiri..al maklumle..x reti nak bace…lepas ni xyah susah2 nak menguli pakai tgn lagi…boleh makan roti fresh selalu..

cimg2401.jpg

cimg2403.jpg

Hari Sabtu…pagi tuada appointment dgn doktor kat hospital. Sampai je bilik doktor tu,terus la bagi graf yg doktor nak tu..graf suhu badan tu…then doktor tanye dah period ke belum..ckp la belum…then doktor tgk graf tu..dia ckp ok je…maybe 19hb ni akan period kalau x pregnant…then..kena ambik darah sbb nak check hormon…lagi 2 weeks kena dtg hospital balik….ishhh..malasnye..huhu…apsal le jadi gini….Esok paginye tu..terus buat urine test…x pregnant ok..mslh hormon le tuh…doktor tu ckp suruh continue ambik suhu badan tiap2 pagi…adeihhh..

Habis jumpe doktor…terus gi flea market kat luar Ayase Town Hills tu,jalan2 sekejap dalam tu…then gi makan…

cimg2391.jpg

cimg2390.jpg

ni budak monyok nak tido..mula2 bagi makan..2-3 sudu je dia makan..lepas bagi air…tepuk2..tertido camtu je….

cimg2392.jpg

ni budak yg nak umo sethn esok…..suke sgt nak jadi popia ..bergulung2 dlm tilam tu..lepas tu gelak2 sorg..

Rasa mcm nk keluar hari ni nak gi beli ichigo(strawberry) nk buat cake yg comei utk aiman..tapi..nanti kot org repair pintu kabinet dapur tu datang pulak..ehh..hubby kata org tu nk dtg petang…emm..yg kelakar tu..hubby dh ckp kat org tu bini dia x pandai nihongo..haha..

4 responses to this post.

  1. ehhh…bday Aiman mama yg dpt present kerr??..nanti bleh la makan roti plak kat umah Ida yerr….
    hahaha..kiut giler bergolek2…alamak gambar2 baru ni Aiman dok muka massammm jerr..apsl Aiman??

    Balas

  2. Ayin ~ lame dh erkenan kat breadmaker..lame betul ambik mase nk dpt tu..huhu..tp takde org nak tolong bacekan x guna pun lagi..
    Aiman ngantuk tu..sbb tu muka masam..hihi

    Balas

  3. Posted by sue on Jun 5, 2009 at 6:01 am

    breadmaker ni boleh ke pakai kat mesia?teringin nk beli tp mcm mahal jer…

    Balas

  4. boleh aje nk pakai kat msia pun..cuma kena sambung transformer adapter kat plug tuu…kena tgk yg sesuai la..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: