Autumn @ Shuzenji Nature Park

Last Saturday, kitorg berjalan2 tengok momiji kat Shuzenji. Wah..cantik sungguh hutan nih.Letih jugak nak berjalan.Tak jalan habis pun.Lenguh kaki le,berbukit2..adeihh.. Banyak jugak dpt kutip daun momiji nih…tp lupe nak selit dlm buku…berkedut2 jadinye…waaaaa…..

cimg1878.jpg

cimg1916.jpg

Susah betul nak ambik gambo si Aiman ni ye..sibuk nk tgk roda stroller dia..

more pic—–>http://zaidatulazra.fotopages.com

cimg2100.jpg

cimg2092.jpg

lepas dah abis berjalan2…gi lunch…mkn ebi fry(udang)…hubby mkn unagi(belut)….Aiman dok mengamuk nangis2..sampai tertido akhirnya…

Last Sunday,mcm last week jugak..ada appointment dgn dentist…kena tampal lagi..aritu dia buat acuan…so kali ni gi dia sumbat le besi nk tampal tuh..sangat sakit sbb tak bius…waa..hubby pun kena jugak….time dia spray angin tu rase mcm nak melompat je dari tpt tuh..huhu…next week appointment hari ahad jugak…pukul 12.20tghari…nanti gigi mane le pulak nak kena korek ni..huhu…

3 responses to this post.

  1. Posted by emma on Disember 4, 2007 at 10:08 am

    cantiknye gambar ni..suka sgt.comeinya aiman mcm mama dia.huhuh.salam perkenalan .

    Balas

  2. Posted by M@L@ on Disember 6, 2007 at 8:04 am

    best nyer dok kat jepan ni yer.. cantik tpt nyer.. suker sgt2…
    mayang lek kirim kat sini daun2 tu ker? kekkekekee…
    aiman cute yer…cuker tgk telatah dia…

    Balas

  3. emma ~ salam perkenalan juga dr saya…aiman mcm mama ke..hehe.ramai kata mcm ayah dia..huhu

    M@L@ ~ nk kirim boleh aje…hehe

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: