Sejuknya….

Hari ni sejuk le.Tambah pulak ujan rintik2.Tghari tadi kuar kejap gi beli susu Aiman kat Welpark.Sblm tu singgah 7Eleven gi ambik duit.Nasib baikla rumah dekat je dgn semua ni.Tapi kelam-kabut jugakla tadi sbb bwk Aiman sekali…takut ujan lebat kesian pulak kat dia.Awal2 tu ingat nak dukung je..tp..x cukup tgn la nk bwk susu lagi nanti.Lastly,letak dlm stroller jugak..pastu psg cover stroller yg plastik tuh.Mula2 Aiman jerit..dia takmo letak cover tu.Tapi abaikan je dia..biar je.Nak kuar pun sbb nak beli susu dia je.Mmg x sempat tunggu esok susu tu.Cepat betul habis minggu ni.Tiap2 bulan 4 tin susu dia..adeihh…

Bercerita tentang sejuk..kulit ni habis kering menggelupas.Asyik kena sapu losyen je .Kdg2 terlupa..kering sampai luka berdarah.Tapi yg takleh lupa sapu baby oil/lotion kat Aiman.Kat bibir pun asyik kena pakai lip moisturiser.Kalo tak mmg boleh luka.Time nak mandi tu punye la rase seksa.Nak pijak lantai bilik air tu rase mcm pijak ais je..adeih..terjengket2 menahan kesejukan.Bila dah psg shower tu..ahhhh..sedap je air suam2 gitu…tapi time dh siap mandi..nak kuar bilik air tu..adeihh…sejuk gile..cepat2 gi pakai baju.Aiman ni pulak suke sgt cabut stokin tu,topi langsung takmo pakai.Ish…ish…

Hopefully esok cuaca elok la..nak gi berjalan ni..kalo cuaca tak ok..cancel la nmpknya…ok..selamat berhujung minggu ye…

cimg1782.jpg

Malam tadi buat pau kacang dgn buah melaka..dlm gmbr tu pau belum kukus..hihi

cimg1788.jpg

Menu hari ni..nasi beriyani,kambing msk merah,salad telur,papadam…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: