11 months old

 layout.jpg

Aiman dh 11 bulan semalam….lagi sebulan 1 tahun la…hihi…dah terer sikit jalan tu..asyik jalan je ke sana sini..tp bile jatuh…terus merangkak balik…setakat ni berjalan dlm rumah je..belum bagi dia jalan kat luar lagi…

cimg1432.jpg

cimg1436.jpg

suke sgt panjat atas kepala tilam ni..nak jenguk kat luar le tuh…lepas tu..tepuk2 cermin

cimg1449.jpg

@ Momo Dental Clinic

Hari Sabtu, Aiman ikut mama dgn ayah gi dentist kat Momo Dental Clinic Ayase..Klinik ni baru je bukak..semua dentist perempuan.Gilir2 ler masuk. Time mama masuk..ayah dgn Aiman pun masuk sekali..hehe..time ayah pulak..ayah sorg2 je. Dah repair dh gigi depan nih..baru le elok skit..huhu.Tapi ngilu gak le time dia pakai machine tu..sampai terangkat2 kaki le…adeihhh..Lepas dh siap semua..balik le rumah. After lunch,pegi Ayase Kosei Hospital pulak..psl period dh lame takde..huhu..jumpe doktor time bersalin dulu..doktor tu ckp takkan nak bersalin lagi nih..baru je lagi..hihi (ayat ni setelah ditranslate oleh hubby..ok)..waa..ramai jugak yg kenal aku ye..haha..alien le katakan. Jumpe doktor pompuan lak kali nih..(ade pulak doktor pompuan..dulu apsal takde..huhu)Doktor tu buat urine test…x pregnant pun ok..hihi..pastu doktor tu ckp..maybe stress…hormon tak seimbang…then dia ade bagi satu kertas graf..suruh ambik suhu badan tiap2 pagi selama sebulan..15/12 nih kenala gi jumpe dia balik..bagi graf tu..kalau masih tak period jugak..dia akan bagi ubat utk keluarkan dia..hmmm….

2 responses to this post.

  1. uhuhu…ingatkann dah 2 hahaha….lerrr..stress ker??..syok tgk aiman panjat kepala tilam tuh…emir pun sepanjang dok kl dia dok kat belcony jerr…tgj bebudak main kat pool ngan kete lalu…aper yg best sgt pun tatau..sedar2 jer dah banyak tmpt kena gigit nyamuk…hehehe…

    Balas

  2. Posted by ida81 on November 21, 2007 at 8:10 am

    huhu..buat suspens je kan..tp mmg lame gile le x period ni..last 15/9..huhu..stress kot…asyik dok rumah je..lame dh x jalan2 tgk alam sekitar nih..dh org takmo bawak jalan..terpakse le ikut..

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: