Weekend yg biase…

Weekend baru ni..x gi mana2 pun…just dekat2 je….Hari Sabtu kitorg gi shopping lagi la…especially barang budak kecik tu..gi Nishimatsuya aje…beli susu,diapers,baju tebal,seluar,jacket,glove,topi…haa…abis 13oooyen..ambik kau..huhu…Mama Aiman pun dpt kasut…ni beli sbb kasut lama yg dh pakai selama 2tahun tu ketat ok! Ayah Aiman pun beli kasut gak..tp susah bebeno nk cari kasutnye..takde size…susah betui nk cari saiz 29 nih..tu le..sape suruh kaki beso2 sgt…dh tak dpt kasut yg dia nak psl takde saiz…

cimg1282.jpgcimg1281.jpg

Baju panda tu…puas jugak pujuk hubby suruh beli..haha…lama jugak la baru dpt…kan comei kalo bagi Aiman pakai..ape da…topi dgn glove tu pulak hubby yg pilih…haaa..tgk..dia pun suke gak binatang2 camtu….elok la tu sorg suruh jadi panda..sorg suruh jadi monyet..haha..sian Aiman….

cimg1261.jpg

cimg1264.jpg

cimg1263.jpg

Ni ler apartment yg kami sewa..kecik comei aje…. 

Lepas habis shopping semua..balik rumah..masak utk lunch…sempat buat muffin coklat lagi..pastu gi Hard Off yg dekat rumah ni..tgk2 barang..pastu gi Ayase Town Hills….gi beli brg dapo skit…gi beli liquid foundation…beli sbb yg lama dh habis..ok! pastu gi mkn naan dgn tandoori…nyum..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: