10 months 2 weeks old

collage1.jpg

Aiman oo..Aiman….dah besar dh kamu ye…rase macam kejap je. Aiman mmg suke main..tapi kejap sgt le..yg lain2 dia suke memanjat..main remote ke…main printer..main laptop nih…mainan dia buat x layan sgt…sbb tu malas nk beli sgt..haha. Tengok tu gmbr last tu dia gigit2 tali kat baju dia..lepas tu terus takmo main dh mainan tu sume…

collage.jpg

Ni semalam nye menu berbuka kot…emm..x berselera langsung tambah dgn malas nak msk..buat onigiri,potato salad,miso soup….ade lagi bihun goreng lupe nk snap…Aiman pun lapar jugak..bagi le dia makan roti. Time org nk buka posa time tu le dia pun sibuk jugak nak join sekali…tgk kat belakang tu..pamplet2 yg dh direnyuk oleh Aiman…letih betul nk kemas rumah skrg nih..x sampai bape minit dh bersepah dgn mcm2…

One response to this post.

  1. wah..aiman dah pandai main sendiri kan…dalam banyak mainan tu…last2 main dengan tali baju sendiri ye….dia ingat spageti kot mayang..? mayang ni mang rajin dan pandai masak tul la….respect akak kat mayang…

    Balas

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: