Weekend…

Hari Sabtu kitorg x keluar ke mana2 pun sbb ujan turun dgn lebatnye…angin pun kuat.Bila tgk tv…rupa2nya ada taufan..patutle lain mcm je ujan tu. Dok bermalas2 jela kat umah..msk,makan,main2 dgn Aiman. Hari Ahad baru le keluar. 1st gi Hard Off yg besar tu…kat Mitsukyo kot..pastu terus gi Lala Port..sbb nak guna voucher kat Daimaru..dpt la jugak membeli brg2 dapo…baru guna 4,000yen…ade lagi 6,000yen lagi..hihi

collage51.jpg

 Sampai je kat Lala Port..cari tpt lunch dulu…gi le lunch kat italian restaurant tuh….tp x best sgt sbb takde high chair..seksa nk pegang Aiman yg takmo dok diam tuh…kitorg mkn seafood2 dgn cheese aje le…Lepas lunch baru le gi mencari2 brg skit….dpt handbag,baju tebal, baju turtle neck dgn glove…tq hubby…bukan senang nk dpt ni…dh masuk autumn nu nanti sejuk….glove yg lama dh hilang…kena la beli yg baru..handbag tu pun talinya boleh di pendek dan dipanjangkan..suke la camtu…baju yg tebal tu pun boleh pakai kedua2 belah…yg berbulu atau x berbulu…semuanya 2 in 1..nak jimat la katakan..kena le beli yg berbaloi…baju turtle neck pun beli sehelai…sbb ade sehelai je yg lama punye…maklumle..size dh bertambah..byk yg kena beli….huhu..lepas beli brg dapo kat Daimaru baru kitorg balik…on the way balik rumah tu nmpk view nih….

cimg1192.jpg

ni le Fuji-san (Mount Fuji)…boleh nmpk pulak..maybe sebab cuaca elok hari tuh…Skrg ni tiap2 ptg time nk senja tu langit cantik sgt…Hubby kata time autumn mmg mcm ni…emm..tak perasan pulak tahun2 lepas…hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: